“ЖИВОТ за TЕБ” е дружество , коeто предлага здравно консултиране относно възможностите за провеждане на изследвания, диганостика и лечение в реномираните и акредитирани частни болници на територията на Република Турция.

Мерилин Хасанова

Управител на дружеството е Мерилин Хасанова, която от 2014 година професионално работи в областта на организиране лечението на български граждани в болници, в Турция над четири години е била официален представител на частна турска болница за Република България.

През годините тя е успяла успешно да помогне на стотици пациенти от България , да получат достъп до най-висококачествените и високотехнологични медицински услуги предлагани от турски болници, което е допринесло да изгради трайни взаимоотношения на доверие със своите пациенти.

През 2018 година Мерилин Хасанова получава награда „Жена на годината“ в категория „Здравен мениджмънт“, което е обществено призвание за професионалната ѝ дейност.

Мерилин Хасанова активно организира, участва и подкрепя благотворителни кампании за набиране на парични средства за лечение на пациенти, които имат финансови затруднения със заплащане на лечението.

Услуги

“ЖИВОТ за TЕБ” работи в партньорство с най-съвременните и първокласни частни и Университетски болници в  Република Турция.

Услугите, които предлага “ЖИВОТ за TЕБ” на пациентите от Република България са както информационни, така и организационни.

При нас можете да получите безплатно второ медицинско мнение, организиране на планирано посещение за консултация, диагностика и възможност за лечение в Турция. Ние предлагаме високо професионална, комплексна услуга, като ПАЦИЕНТЪТ се насочва към най-подходящия специалист от съответната болница и отделение,  и  получава становище от консилиум, защото за нас най-важното е пациента да получи най-доброто медицинско обслужване и най-високи положителни резултати от проведеното лечение в Турция.

Цялата организация при планувано пътуване на пациента до Турция се организира от нас включително посрещане на пациента в Турция и настаняването му в хотел или в болница. Посещението на пациентите от Република България се организира предварително, като всички прегледи и изследвания се организират в максимално кратки срокове и така на пациента не се налага да губи време в чакане, и лутане пред кабинети. Изградените добри взаимоотношения с нашите партньори от турските болници, позволяват пациентите от Република България , да получат най-добрите цени за съответните медицински услуги.

Вие, наши пациенти можете да разчитате на пряко съдействие на всеки един етап от Вашето лечение. Всички услуги, които извършва екипът на “ЖИВОТ за TЕБ” са напълно безплатно за Вас!

Второ медицинско мнение

За да получите безплатно второ медицинско мнение на база съществуваща ваша медицинска документация и образна диагностика, съответните текстови документи трябва да бъдат преведени на английски или турски език. В случай, че нямате преведени документи, ние можем да ви съдействаме за превеждането им, чрез наши партньорски агенции за преводи.

За всякакви допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените координати или през формата за онлайн запитване и контакти.