За отделението


Центърът за Физиотерапия и рехабилитация към болница Мемориал , извършва физикална терапия и рехабилитация на заболявания на опорно-двигателния апарат и нерваната система, посттравматични състояния, болкови синдроми, различни вродени и придобити заболявания в острия или хроничния стадий.

В нашият център се предлага цялата гама услуги, свързани с физиотерапията и рехабилитацията. Наред с класическите методики, ние използваме и най-съвремените, поддържайки центъра на световно ниво.

Център за невро - рехабилитация и роботизирана рехабилитация осигурява най-високо ниво на лечение, обединявайки класически подходи и нови технологии в рехабилитацията на всички неврологични заболявания.

Център за рехабилитация на спортисти.

Заради разнообразните костно-мускулни проблеми много спортисти и спортни отбори изпитват затруднения при търсенето и получаването на достъп до всеобхватна спортна рехабилитация и регенеративна терапия. При нас спортистите (професионални или любители) могат да получат пълноценно лечение.

Център за лечение на болка

Предлага комплексно лечение на болката с прилагане на физикални методи и, когато е необходимо, в комбинация с различни медикаменти. В случаите, в които е необходимо, нашите специалисти прилагат методите на регенеративната медицина - пролотерапия, PRP и инжектиране на стволови клетки.
Лекари в отделениетоПроф. Д-р  Енгин ЧАКАРПроф. Д-р Енгин ЧАКАР

Проф. Д-р Енгин ЧАКАР

Специалист по Физикална терапия и рехабилитация & Алгология & Електро диагностична неврология