13 Септември 2019 - свалени 27 кг.

На 13 септември пациента ни Артур Надосян и управителя на платформата за здравно консултиране в Турция “Живот за Теб” Мерилин Хасанова бяха на контролен преглед в Истанбул. На контролния преглед 45 дни след извършената метаболитна хирургия, лекуващия хирург Доц. Д-р Мурат Чаа анализира текущите резултати от изследванията. Той ни съобщи, че резултатите са изключително добри. Пациента е свалил 27кг, освен това е елиминирана инсулиновата резистентност, както и омазняването на черния дроб.

Благодарим на невероятния хирург за перфектно извършената операция, благодарим и на диетолога Аслъхан Алтънташ за съдействието, което оказа по време на етапите на захранване на пациента след операцията. Следващия контролен преглед ще бъде през месец декември, когато отново ще споделим резултатите с вас.

25 Юли 2019 - 206 кг.

На 25ти юли певеца и музикант Артур Надосян се подложи на метаболитна хирургия в болница Мемориал Истанбул. Певеца беше опериран от специалиста по бариатрична и метаболитна хирургия Доц. Д-р Мурат Чаа. Пациента пристигна в болницата 206кг с придружаващи заболявания инсулинова резистентност,  хипертония, стомашна херния, рефлукс и подагра.