Борбата на певеца Артур Надосян с килограмите започва преди 15 години. Певеца преминава през какви ли не диети, но резултатите които постига никога не са трайни. В края на месец юли 2019 г. Артур, решава да се подложи на метаболитна хирургия, като за целта се консултира с Мерилин Хасанова.

Тя се занимава с организиране на лечение на български граждани в турски болници. Мерилин Хасанова го насочва към един от най-добрите хирурзи в Европа, а именно Доц. Д-р Мурат Чаа. През месец юли двамата заедно заминават за Истанбул, където Артур се подлага на оперативно лечение. С цел информиране на българското общество Мерилин Хасанова организира подробно заснемане на етапите, през които преминава Артур Надосян.

В първия епизод ще ви запознаем с проблема на Артур Надосян с наднорменото тегло. Как се отразяват високите килограми на личния и професионалния му живот, какви усложнени са настъпили в общото му здравословно състояние и какви резултати очаква от проведеното лечение.

Във втория епизод, който е заснет в реалити формат ще видите как протичат предварителните изследвания, пациента преди и след операцията. В третия епизод ще ви запознаем с невероятния специалист хирург Доц. Д-р Мурат Чаа, който ще ви разкаже много подробно каква операция е направил на Артур и какви резултати можем да очакваме от операцията.

Епизод 1: Борбата на певеца Артур Надосян с килограмите
Епизод 3: Интервю на Мерилин Хасанова с Доц. Д-р Мурат Чаа - Специалист по бариатрична и метаболитна хирургия